Kategorier
Säkerhet

Säkerhetsdörrar Stockholm – en trygg investering? 

Är du fastighetsägare eller sitter i styrelsen för en BRF i Stockholm så stöter du säkert med jämna mellanrum på frågor som rör säkerhet och uppdateringar för detta. En fråga som ofta ställs gäller säkerhetsdörrar i Stockholm. Är det värt att investera i sådana och vad ska man i så fall tänka på? 

Vi tänkte här nedan rada upp några punkter som dels visar på fördelarna med säkerhetsdörrar i Stockholm och som dels också ger värdefulla tips, råd och information. Enligt följande: 

  • Ger ett bra skydd. Säkerhetsdörrar i Stockholm skapar trygghet. Inbrotten ökar och få av dessa får en lösning och en juridisk prövning – vilket gör det till ett relativt riskfritt brott att begå. Genom att säkra sin egendom genom en säkerhetsdörr så försvårar man för tjuven som varken kan dyrka upp låset eller bryta sig – med våld – in i bostaden. Det är, helt enkelt, en investering som skapar trygghet. Här ska man även nämna att detsamma gäller för dig som villaägare. Med en säkerhetsdörr – gärna kombinerat med exempelvis larm – så får du ett tryggt hem. 
  • Bra att kombinera. Säkerhetsdörrar i Stockholm kan med fördel kombineras med en annan investering i form av fastighetsboxar. I och med att en säkerhetsdörr saknar brevinkast så sker all lämning av paket och post nere vid entrén. Med detta försvinner också en massa spring i trapphuset. Fördelen med detta är att de boende får en smidigare vardag – och att man samtidigt också isolerar bort en massa oljud och en massa dofter som annars kan finnas i ett trapphus. 
  • Bra mot brand. Säkerhetsdörrar tillverkas i galvaniserat stål och detta innebär ett långsamt förlopp om det skulle börja brinna. Varje lägenhet får ett bättre skydd och värdefulla minuter för räddningsarbetet. I och med att brevinkastet försvinner så minskar också risken för brandrök. Det ger en högre brandsäkerhet. 
  • Välj rätt företag. Se alltid till att välja en seriös partner om ni ska investera i säkerhetsdörrar. möjligheten att kunna skräddarsy lösningar ska alltid finnas – och ni ska givetvis också få hjälp med monteringen av de dörrar ni beställer. Var noga med referenser, se till att få garanti på jobbet och se över möjligheten till framtida service. Ett tips är att även se över entrén. Genom att sätta säkerhetsdörrar även där så kan obehöriga hållas utanför fastigheten och skydd ges då även för förråd och källare.